Zorgmarkt Advies strategisch adviesbureau Zorg en Welzijn ervaring -1130212020

Advies

Strategische advisering

ZorgmarktAdvies geeft strategisch advies gericht op de sectoren zorg en welzijn. We adviseren overheden, uitvoeringsorganisaties, brancheorganisaties, zorgaanbieders, verzekeraars en patiĆ«ntenorganisaties. Wij zijn experts op het gebied van de ordening, regulering en bekostiging van zorg en welzijn.Ā ZorgmarktAdvies adviseert zowel over de ontwikkeling van beleid, als over de uitvoering ervan. Naast advisering kunnen wij de bestuurlijke besluitvorming over het advies begeleiden. ZorgmarktAdvies begeleidt ook heidagen en zit geregeld bijeenkomsten voor.

 

Complexe veranderingen

Wij zijn graag betrokken bij complexe veranderingen. Denk daarbij aan wijzigingen in de ordening van zorgmarkten, de invoering van nieuwe bekostigingssystemen, de financiering van innovatieve ontwikkelingen en de introductie van nieuwe inkoopmodellen. We hebben ervaring op zowel landelijk als lokaal niveau.

 

Onze stijl

ZorgmarktAdvies opereert flexibel en richt zich echt op de vraag van de klant. We zijn gewend de lat hoog te leggen. ZorgmarktAdvies maakt geen gebruik van standaardmodellen of standaardoplossingen. Ons advies kenmerkt zich door: stevige analyses, creatieve oplossingen, uitvoerbaarheid en draagvlak.

Recente adviesopdrachten